Jooga

Kõik trenni ja treenimist puudutavad küsimused. Tead mõnda head spordiklubi? Räägi meile ka!

Moderaator: eks70nene

Jooga

PostitusPostitas tähetark » 08 Juul 2010, 16:05

Heips,

kas keegi foorumlastest ka joogaga tegeleb? Ma panin end kirja juuli lõpus algavatele kursustele ja olen väga elevil. Kundalini jooga siis täpsemalt.

Kogemusi?
In the end everything is going to be OK. If it´s not OK, it´s not the end.

74 - 70,2
tähetark

Re: Jooga

PostitusPostitas eks70nene » 08 Juul 2010, 18:46

Ma ei ole ametlikus joogatrennis käinud, aga mul on kodus paar päris asjalikku jooga-DVD-d.
Nende järgi olen mõnikord teinud. Minu natuurile see venimine hästi ei sobi, vähemalt mitte üksi tehes. Treeneriga koos on kindlasti teine tera. Vanem tütar läbis mul paar aastat tagasi joogakursuse. Talle tohutult meeldis. Käis hommikul koos kanadega trennis ja väitis, et terveks päevaks oli tohutu energialaeng kindlustatud.

Häid elamusi!
Perhaps it is better to be irresponsible and right, than to be responsible and wrong. (Churchill Winston)
Kasutaja avatar
eks70nene

PostitusPostitas vohmalda » 09 Juul 2010, 00:30

Minu joogakogemus on omaaegsest teatrikoolitusest. See polnud mingi täieline jooga, vaid joogasugemetega üldkehaline nii öelda. A la pane-jalg-kaela-taha-ja-anna-teksti-nüüd-pane-teine-jalg-ka-ja-anna-kirglikku-teksti!
Mu isiklik arvamus on, et kui seda harrastada kui "kehkadiveid", siis on see super. Juurdekäiv filosoofia on juba iseasi. Üldfüüsilisena annab tõesti energiat ja parandab meeleolu. Jaga siis meiega rohkesti kogemuisi. a13
Pilt
Kasutaja avatar
vohmalda

PostitusPostitas Pingu » 14 Juul 2010, 12:21

ma tahaks kindlalt kunagi joogasse minna, aga suvel eriti ei eruta kuskil saalis passimine.

sügisest võibolla võtan plaani.
aga sa ikka anna teada kuidas on ja läheb! eks!
Pilt
Kasutaja avatar
Pingu
Naistepäevaks saledaks 2009 võitja

Mine Trennid ja treenimine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline