Võimlemisrõngas

Kõik alates sammulugejatest jalgratasteni.

Moderaator: eks70nene

Võimlemisrõngas

PostitusPostitas Riinuele » 07 Juul 2008, 14:03

Võimlemisrõngas on imeline asi, kui seda kasutada oskab, vormib kaun talje, kui ei oska, siis võib õppida seda kasutama, järgnevalt mõned videod, kus näidatakse, kuidas seda kasutada:
Hula Hoop basics vol 1

Lisaks veel trikitamine, kui tavaline keerutamine ära tüütab:
Hula Hoop basics vol 2

Ja kui väga ikka igav hakkab:
Hula Hoop basics vol 3

Mõnusat keerutamist teile.

Mul ei tule ikka välja :cry: .
Kasutaja avatar
Riinuele

Re: Võimlemisrõngas

PostitusPostitas Margi » 12 Juul 2008, 12:22

ma juba päris osav ;) aga aiskus on hirrmus peal, et keerutada :oops:
Margi

PostitusPostitas Caro » 24 Juul 2008, 17:08

Tundub, et sain eks70nene ja tytrukese trenniteemadest pisiku külge. Tahaks ära proovida, mitu sinikat ühe õhtuga tuleb. Kas keegi oskab jagada informatsiooni, kust võiks sellist rõngast saada Tartust? (Äärmisel juhul ka Tallinnast.) Sellist korralikku, metallist ja rasket? Ühtlasi, kui palju selline korralikum rõngas maksta võiks? Uurisin Rademarist, aga seal küll silma ei hakanud.
Kasutaja avatar
Caro
Administraator

PostitusPostitas kelian » 25 Juul 2008, 00:50

Tegelikult on plastikust hularõngad ka väga head, kui õige asi osta. St mõned odavad on hästi peenikesed ning kerged, nendega ei tule midagi välja. Mul on plastikust, päris suure läbimõõduga ning parasjagu raske ka ning üsna korralikult (ja ilma sinikateta!) vormib taljet, kui vähegi talle vöö ümber tegevust anda.
Kui väga tahta, siis saab kõike! Ja kui ei saa, ju siis ei tahetud piisavalt!
Kasutaja avatar
kelian

PostitusPostitas Tirtsumann » 06 Jaan 2010, 13:38

Minule tõi jõuluvana sellise rõnga http://www.lerson.ee/?ln=ee&pid=40 ning igaks juhuks ka sellise vöö http://www.lerson.ee/?ln=ee&pid=49, kartsin et olen muidu sama sinine nagu Eksi. Koos vööga on naljakas keerutada, rõngas püsib imehästi allpool puusanukke e. seal kus vöö lõppeb :?: . Paar päeva tagasi võtsin julguse kokku ja proovisin ilma vööta keerutada ja oh seda imet - sain ainult paar pisikest sinikat vasakule puusakondile.
Ühesõnaga hakkan nüüd pikemalt ja ilma vööta keerutama, eks annan tasapisi ka edusammudest teada ;)
Kas nüüd või mitte niipea...

Pilt
Tirtsumann

PostitusPostitas irmela » 01 Apr 2010, 13:12

sm42 Kuidas edeneb? Millegipärast arvan, et see on mu viimane õlekõrs kõhulihaste tugevdamiseks, sest ma ei viitsi võimelda. Kahtlustan ainult, kui kauaks?
irmela

PostitusPostitas irmela » 23 Apr 2010, 11:24

Ise küsin, ise vastan. Ostsin top-shopist hularõnga. Igavene nikerdis on kipub ära lagunema, aga ma panin vahekohad teibiga kinni ja saab harjutada küll. Ainuke häda on selles, et ei saa seda õiget nippi kuidagi kätte. Loodan, et harjutamine teeb meistriks. Vedasin väimehega kihla, et jaanipäevaks keerutan 3 minutit jutti. Noored on muidugi väga skeptilised mu saavutuste suhtes. Saab siis imet näha, kes paremini naerab.
irmela

Mine Treeningvahendid

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline