Postituse kustutamine

Ei oska avatari panna? Ei tea, kust kaaluriba saada? Küsi siit!

Moderaator: Caro

Postituse kustutamine

PostitusPostitas Fatmum » 10 Juun 2008, 12:44

Ma ei leia kohta kust saaks postitus kustutada. Või polegi sellist võimalust?

Edit: täpsustuseks pean ütlema, et seda postitust ma saaks kustutada st, näen seda X märki, aga "Minu Tuba" all ei näe.
Fatmum

Re: Postituse kustutamine

PostitusPostitas Caro » 10 Juun 2008, 12:50

Postituste kustutamine on maha keeratud. Peamiselt selleks, et inimesed ei saaks olulist informatsiooni sisaldavad postitusi diskussiooni vahelt ära kustutada ning et järgmistel lugejatel seetõttu segadust ei tekiks. Kui on aga tõeline soov oma postitust (või teemat) kustutada, siis kirjuta minule või vastava foorumikategooria moderaatorile.
Kasutaja avatar
Caro
Administraator

PostitusPostitas Fatmum » 10 Juun 2008, 12:51

Selge. Aitähhh
Fatmum

PostitusPostitas Oimaeivõienam » 16 Juun 2008, 20:40

Ma ka täna pusserdasin seal oma menüüd sisestades kogemata 2x enda postitust. Tahtsin kustutada, aga soperdasin ära. Nii, et Caro pliis kustuta üks sellest ära.
Pilt
Kasutaja avatar
Oimaeivõienam

Re: Lemmikloom

PostitusPostitas šokomaan » 30 Aug 2008, 23:47

kuidas ma postitust kustutada saan? Ta ei lase :? caro? tähetark! Help!
Kõike võib - aga parasjagu
šokomaan

PostitusPostitas Stardust » 31 Aug 2008, 00:32

Millist postitust ja mismõttes ta ei lase?
Kasutaja avatar
Stardust
Administraator

PostitusPostitas vohmalda » 31 Aug 2008, 00:35

šokomaan kirjutas:kuidas ma postitust kustutada saan? Ta ei lase :? caro? tähetark! Help!
Kas ehk asi selles, et pärast seda tuli veel mõni post. MIngit vahepealset ei lase jah, et mõttejärg ära ei kaoks. Aga kui su post on reas viimane, kas siis ei ole seda ristikest või?
Edit: ei ole tõesti. Seda viga on enne ka olnud. Et vahel on see rist ja vahel ei ole.
Pilt
Kasutaja avatar
vohmalda

PostitusPostitas Caro » 31 Aug 2008, 00:44

Tegemist ei ole veaga. Süsteem on valikuliselt seadistatud nii, et liige ei saa oma postitusi kustutada. Muidu võib tekkida olukord, et keegi otsustab oma postituse(d) vahelt ära kustutada ja järgmised lugejad ei saa enam midagi aru. Kui midagi läheb valesti, siis on alati võimalik oma postitust muuta (Edit) või kui näiteks postitus läheb kogemata kaks korda, siis saata kiri mõnele adminnile või modele ja vastav isik siis kustutab.
Kasutaja avatar
Caro
Administraator

PostitusPostitas vohmalda » 31 Aug 2008, 00:45

Aga kas vahepeal oli see võimalus? Mul vaimusilmas nagu mingi ristikene oleks kunagi old? Et vahel oli ja vahel ei old?
Pilt
Kasutaja avatar
vohmalda

PostitusPostitas Caro » 31 Aug 2008, 00:51

Caro kirjutas:Süsteem on valikuliselt seadistatud nii

See tähendabki seda, et teatud kohtades saab kustutada ja teatud kohtades ei saa. Näiteks Lingikogus ja spordi-, tervise-, toidufoorumites saab, aga Minu Tuba, Minu Trenn ja Kaaluväline maailm on ristita.
Kasutaja avatar
Caro
Administraator

PostitusPostitas vohmalda » 31 Aug 2008, 01:02

a79 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! a79

Edit: Caro! Ja siin saab kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!: a79 :D :D :D
Pilt
Kasutaja avatar
vohmalda

PostitusPostitas šokomaan » 31 Aug 2008, 10:35

Mul kiiruga susserdades tekkis kaks posti järjest. Risti eikuskil. Üritasin siis viimast kustutada -ei õnnestunud. Eelmist samuti mitte. Minuarvates võiks ka Minu Tuba'l, Kaaluvälisel universumil ja Trennil olla viimasel postil kustutusvõimalus, kasvõi juba selleks kui juhtumisi oma sõnaseadmisega nii pikale venid, et teema jõudnud vahepeal muutuda või keegi juba sama mõtte palju ilusamalt välja öelnud ja enam ei tahgi postitada. Onju? Eksju?
Kõike võib - aga parasjagu
šokomaan

PostitusPostitas Caro » 31 Aug 2008, 10:45

Selle viimase postituse kustutamisega on nii, et postitus võib mingil hetkel olla viimane, aga võib-olla kolm inimest samal ajal juba vastavad sellele.

Kui teema on jõudnud vahepeal muutuda, siis Submiti vajutamisel kuvatakse vahepeal juurde tulnud postitused ja küsitakse, kas sa üldse tahad nüüd ise postitada või tahad äkki oma postituse mõtet muuta. Seega, seda probleemi ei saagi tekkida, et keegi on vahepeal miskit ära öelnud ja siis teised kirjutavad samal ajal sama mõtte uuesti.
Kasutaja avatar
Caro
Administraator

PostitusPostitas vohmalda » 01 Juul 2010, 08:39

Valisin oma küsimuseks kõige lähedalseisvama alateema, et mitte risustada elutuba või koguni uut teemat teha, sest asi ise on tühine, lihtsalt uudishimu ajab takka.
Asi selles, et kui ma siirdusin trennipäevikute tuppa, siis minu antiikväärtusega tuba seal enam ei olnud. Pmst ma saan aru ka, et mis tast ikka pidada, kui ei liigu, aga lihtsalt väga tahaks teada, kus ta siis on? Sest arhiiviriiulitel teda ka ei leidunud. Samuti ei leidunud arhiiviriiulitel Vohmalda esimest tuba, mis sinna paigutus kunagi ammu. Kas meil on kuskil veel üks sala-arhiiv?
Tegelikult ma ei tahaks endale teha eriti täitsa uut trenniteemat, seda enam, et tegelt ma olen talv otsa ja siiani välja suhteliselt virgalt tegelenud käimisega - oma viga muidugi, et kirja pole pannud. Kas oleks väga problemaatiline see asjandus taastada? Kui on, siis pole hullu, teen muidugi uue. Aga nii uudishimu pärast, nagu öeldud: kas muist asju pannakse eriti kinnisesse arhiivi?
Noh, kas oli postituse kustutamise teema? sm42 l_sun
Pilt
Kasutaja avatar
vohmalda

PostitusPostitas eks70nene » 01 Juul 2010, 08:55

vohmalda kirjutas:Kas meil on kuskil veel üks sala-arhiiv?

:lol) Ei ole ESA-t ehk eriti salajast arhiivi. Lihtsalt teemasid on nii palju, et jube lihtne on otsitavat mitte märgata.

Su trenninurk on täitsa olemas: viewtopic.php?f=39&t=169
Ja päris esimene tuba on arhiivis ka olemas: viewtopic.php?f=8&t=32

Väike abi: kui sa ei leia lehelt otsitavat, kasuta brauseriakna valikut Edit, vali Find on this Page. Tekib kastike, kuhu trükid otsitava sõna sisse ja klõpsad Next. Kui antud lehel su otsitav sõna leidub, tõstetakse see esile ja oledki tulemuseni jõudnud ;)
Teemade all on veel see asi, et tõenäoliselt sa ei vaadanud kõiki lehti läbi.
Perhaps it is better to be irresponsible and right, than to be responsible and wrong. (Churchill Winston)
Kasutaja avatar
eks70nene

PostitusPostitas Stardust » 01 Juul 2010, 09:35

Just-just, salajast arhiivi ei ole. Ja kui kasutajad on ise palunud asju kustutada, siis neid ka ei taastata.

Muidu saab ise algatatud teemadel silma peal hoida küll. Paljudes foorumites on ilusti profiilis nupuke, et "otsi kõik kasutaja teemad", siin ei ole. Aga otsida saab ikkagi. Ava ülevalt paremalt täiendatud otsing, kirjuta "otsi autori järgi" lahtrisse kasutajanimi, linnuke valiku "Teemade esimesed postitused ainult" ette ning kuva tulemusi teemadena.

Pilt
Kasutaja avatar
Stardust
Administraator

PostitusPostitas vohmalda » 01 Juul 2010, 09:43

Õujee! a79 Ma lihtsalt ei märganud, et nimetet alafoorumite maht on kasvanud juba mitme leheküljeni. a17 Oh, nojah, palun kergemat karistust. Ma lihtsalt kerisin sama esimest lehekülge üles ja alla ja üles ja alla - no ei ole, noh. Šššelge :red)
Aitäh!
Pilt
Kasutaja avatar
vohmalda

Mine Tehnilised küsimused

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist