Siin teemas võib rääkida iseenda kaalust üldiselt.
Mis põhjustas kaalutõusu? Kuidas on kaal läbi aja muutunud? Mida tulevikult loodad? Millises kaalus end kõige mõnusamalt tunned?
Moderaator: Stardust

Kogu selle pusimise peale olen saanud maha veel 6-7kg. Vaja on saada maha veel vähemalt 7-8kg. Ja kui siis veel mingi viieka maha saaks, oleks küll juba ülihäppi.

. Ühesõnaga näen vaeva ,et ideaalkaalu säilitada ja nii tüütu on kui püksid on vaheldumisi väiksed ja suured...Loodan lõpuks leida mingi tasakaalu ,et ei peaks pidevalt kaalu ja toitumise pärast muretsema...Mesi kirjutas:Mina pole tegelikult 13.eluaastast saadik oma kaaluga päris rahul olnud, asi ilmselt alguses pigem kehakujus ( tundus,et jalad lühikesed ja puusad laiad), kehakaal oli normis ( 167cm pikk ja kaal on olnud teismelisena 53-58kg). 4 aastat tagasi oli elus raske periood ja võtsin juurde, lõpus kuskil 63kg ja ma ei meeldinud kohe üldse endale, juuksed,nahk ka stressis ja koledad. Aastaga võtsin alla ja siis tasapisi veel,sel suvel olin 50kg, millega väga rahul.( Hetkel olen 22.a.) Minu põhiprobleem on aga hirm kaalutõusu ees ja selle kõikumine, pean pidevalt endaga võitlema ja piirama , mul on muide erakordselt suur magusaisu pealekauba ja isu tekib just masenduse või igavusega. Ühesõnaga näen vaeva ,et ideaalkaalu säilitada ja nii tüütu on kui püksid on vaheldumisi väiksed ja suured...Loodan lõpuks leida mingi tasakaalu ,et ei peaks pidevalt kaalu ja toitumise pärast muretsema...

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline