Kaalust üldiselt

Kõik kaaluga seotud teemad, mida ei kajastata teistes alamfoorumites.

Moderaator: Stardust

Kaalust üldiselt

PostitusPostitas Stardust » 16 Apr 2009, 14:43

Siin teemas võib rääkida iseenda kaalust üldiselt.

Mis põhjustas kaalutõusu? Kuidas on kaal läbi aja muutunud? Mida tulevikult loodad? Millises kaalus end kõige mõnusamalt tunned?
Kasutaja avatar
Stardust
Administraator

Re: Kaalust üldiselt

PostitusPostitas orfol » 16 Apr 2009, 21:44

Teen siis otsa lahti :)) . Mina olen kogu elu peenike olnud, aga mingi aasta (ehk) hakkas juurde tiksuma: jalad läksid paksemaks ja kõhule pekikesed, mis mulle kohe üldse ei meeldinud. Varem kaalusin ikka 50-52 vahemikus. Kui oma toitumist (mis on minu suurim probleem) jälgima ja selle foorumi kasutajaks hakkasin, siis alguses läks maha ja millalgi hakkas ikka julgelt juurde tulema ning "saavutasin" sealjuures 57 ja poole kilose hommikuse näidu kaalul. See oli ikka õige tegutsamise tõeliseks alguseks. Nii ma nüüd võitlen ja tahan jälle endine olla.
PS! Õnneks pole mul ühedki riided väikseks jäänud! Seegi õnn!
Viimati muutis orfol, 17 Apr 2009, 12:29, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
orfol

PostitusPostitas luksis » 17 Apr 2009, 11:58

Mina olen alati selline suurem tydruk olnud, minu plussiks on see, et olen praktiliselt kogu elu spordiga tegelenud, ehk siis mängisin korvpalli mingi 8 aastat, ja siis ise tegin kõrvalt trenni, ja seetõttu oli mul selline tugevam kehaehitus(ilam suuremate pekkideta). Aga peale lapse syndi olen täitsa käest ennast lasknud, 20 kg ringis tuli juurde, ja oligi kõik, tekkisid voldikesed ja rasvad, mhhm.. :((
Aga leides teid LILLEKESED ja seda foorumit, tean ma kindlalt, et kauaks need voldid minu kehale ei jää... :D
Plaaniks ongi saada 70-80 kg vahele, siis oleks ma ylimalt happy-- a13
Pilt
Kasutaja avatar
luksis

PostitusPostitas varstipeenike » 17 Apr 2009, 13:25

Enne last kaalusin 60-70kg (174cm). Üldiselt olen enamus ajast kaalunud nii 65-69kg, mis on minu pikkuse juures täitsa ok.
Rasedusega võtsin juurde 30kg! Ainult sõin ja vahtisin arvutis. Ma võstin esimese kahe raseduskuuga juba 6kg juurde. Mul pole eladeski sellist isu olnud, kui siis. Hullumaja! a17 a17 a17
Arstid olid pikali kukkumise ääre peal, aga minul polnud turseid ega muid halbu näitajaid. Laps kaalus ka vaid 3kg, kuigi arstid olid raudpolt kindlad, et sealt üks 4,5-5 kilone tuleb. faint2
Siis esimese kahe nädalaga kadus u 18kg. Kui laps oli kusagil 5-6-kuune läksin kaalujälgijatesse, kus sain maha 8kg. Kuna tuli suvevaheaeg kj-s, siis jäi see asi mul unarusse ja koguaeg grillid ja värgid. Sügiseks, kui püksid enam jalga ei tahtnud mahtuda, astusin kaalule. Ok, ma ei saa siin neid emotsioone väljendada. Ma olin KÕIK 8kg tagasi ÕGINUD!!! Ehk kaal näitas u 84kg.
Hakkasin siis ise katsetama erinevaid "dieete": kj, mont, Gi, veregrupp, proteiinidieet, dr zilmeri normaalne toitumine jne. Lõpptulemus oli alati üks ja sama: olin ringiga tagasi kaalujälgijates. a100 Kogu selle pusimise peale olen saanud maha veel 6-7kg. Vaja on saada maha veel vähemalt 7-8kg. Ja kui siis veel mingi viieka maha saaks, oleks küll juba ülihäppi. a13
Jätkan hetkel kj sellel põhjusel, et punktid hoiavad mind mingites kindlates raamides. Loomulikult ei suuda järjest end ohjeldada ja ikka juhtub mõni auk ka ette, kuid üldjuhul ma tunnen end suht kindlana.
Edu kõigile oma eesmärkide saavutamisel! l_sun
Kasutaja avatar
varstipeenike

PostitusPostitas mann » 19 Juun 2009, 10:53

Olen eluaeg olnud ülekaalus. Või noh, mitte vist küll päris enne kooli, aga algklassidest peale kindlasti.

Kunagi ülikooli ajal võtsin küll kümme kilo maha, aga see tuli ilusti tagasi. :)
Ikka tõsi ta on, et dieet ja kaalulangus ilma mingi väga üldise minapildi, enesehinnangu ja tulevikunägemuse muutuseta on täiesti ettemääratult läbikukkunud üritus.
Pilt
Kasutaja avatar
mann

PostitusPostitas shitzee » 27 Veebr 2010, 15:32

Lapsena olin sportlik ja normaalkaalus, aga siis tulid mõned probleemid, mida hakkasin söömisega lahendama, mind isegi ei huvitanud, et ma kaalus juurde võtsin. Järgneva kuue aastaga tuli kaalu juurde ligi 30 kg, ma olin pubekas ka, nii et osa kindlasti kasvamisega seoses, kuid suurem osa kaalust oli puhas üleliigne pekk. Oma 162 cm pikkuse juures kaalusin ligi 80 kg, vahepeal läks isegi alla, aga siis loobusin ning suurema osa on tagasi tulnud. Viimasel ajal olen enda jaoks uuesti avastanud trennid ning söögiisu on ka vähenenud, loodakaks oma kaalu 77 kilolt 60 kilo peale saada, siis oleksin rahul.
Pilt
shitzee

PostitusPostitas Mesi » 07 Mär 2010, 23:06

Mina pole tegelikult 13.eluaastast saadik oma kaaluga päris rahul olnud, asi ilmselt alguses pigem kehakujus ( tundus,et jalad lühikesed ja puusad laiad), kehakaal oli normis ( 167cm pikk ja kaal on olnud teismelisena 53-58kg). 4 aastat tagasi oli elus raske periood ja võtsin juurde, lõpus kuskil 63kg ja ma ei meeldinud kohe üldse endale, juuksed,nahk ka stressis ja koledad. Aastaga võtsin alla ja siis tasapisi veel,sel suvel olin 50kg, millega väga rahul.( Hetkel olen 22.a.) Minu põhiprobleem on aga hirm kaalutõusu ees ja selle kõikumine, pean pidevalt endaga võitlema ja piirama , mul on muide erakordselt suur magusaisu pealekauba ja isu tekib just masenduse või igavusega th73 . Ühesõnaga näen vaeva ,et ideaalkaalu säilitada ja nii tüütu on kui püksid on vaheldumisi väiksed ja suured...Loodan lõpuks leida mingi tasakaalu ,et ei peaks pidevalt kaalu ja toitumise pärast muretsema...
Mesi

PostitusPostitas ingver » 11 Mär 2010, 20:57

Mesi kirjutas:Mina pole tegelikult 13.eluaastast saadik oma kaaluga päris rahul olnud, asi ilmselt alguses pigem kehakujus ( tundus,et jalad lühikesed ja puusad laiad), kehakaal oli normis ( 167cm pikk ja kaal on olnud teismelisena 53-58kg). 4 aastat tagasi oli elus raske periood ja võtsin juurde, lõpus kuskil 63kg ja ma ei meeldinud kohe üldse endale, juuksed,nahk ka stressis ja koledad. Aastaga võtsin alla ja siis tasapisi veel,sel suvel olin 50kg, millega väga rahul.( Hetkel olen 22.a.) Minu põhiprobleem on aga hirm kaalutõusu ees ja selle kõikumine, pean pidevalt endaga võitlema ja piirama , mul on muide erakordselt suur magusaisu pealekauba ja isu tekib just masenduse või igavusega th73 . Ühesõnaga näen vaeva ,et ideaalkaalu säilitada ja nii tüütu on kui püksid on vaheldumisi väiksed ja suured...Loodan lõpuks leida mingi tasakaalu ,et ei peaks pidevalt kaalu ja toitumise pärast muretsema...

Mulle tundub, et sa oled kergelt alakaaluline. See võib olla põhjuseks, miks juurdevõetud kilo või paar hästi lahkuda ei taha, miks sul on pidevalt isud ja raske ideaalkaalu säilitada. See 50 ei pruugi olla sinu ideaalkaal. Eks inimesed on erinevad ja puha, aga no ma näiteks olen ka 167 pikk, ja mulle on 50 täielik ulme. Peaasi kui sa ennast ei näljuta ja ikka tasakaalustatult toitud.
Pilt
Kasutaja avatar
ingver

PostitusPostitas meghan » 30 Mai 2010, 13:53

Ma ei usugi, et keegi mind eriti mäletab siin foorumis, aga registeerusin eelmisel aastal ja küll siis oli plaan alla võtta. Saigi seda tehtud kuuga viis kilo, mis on väga hea tulemas. Olen ka ennem võtnud 10kg alla, kuigi pikema aja jooksul umebs 5 kuuga, mis on ka väga hea tulemus. Kuigi olen kõik need kilod ilusti tagasi söönud ja veel ülegi sellest. Üldiselt siis tahtsin ma alustada dieedi pidamist juba 9 aastaselt, kuigi mul polnud selleks siis veel mingit põhjust. Ja 14 aastaselt oli ikka väga raske. Võtsin ühe suvega juurde 15kg ja kõik need muud probleemid mis kaasnevad sellises vanuses. Miks ma küll kaalus juurde võtsin oligi lihtsalt liiga palju söömine ja vähene liikumine. Nüüd on asi kuidagi paremaks läinud, ei hoia oma tundeid nii väga endas. Aga siiski pole asjalood kaaluga küll hästi läinud. Motivatsioon ka pole, kuidas seda küll tagasi saada?

170cm pikk
80kg
17-aastane.
Pilt
meghan

Mine Üldised kaaluteemad

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline